Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dick Zarząd Główny

|
Wysłany: Wto Wrz 20, 2005 14:17 Temat postu: HOBBY |
|
|
Hey pasjonaci, zbieracze, kolekcjonerzy, maniacy!
Otwieram temat, w którym można się pochwalić co Was kręci.
Zbieracie monety, znaczki, widokówki, komixy, kapsle, etykiety piwne, płyty, kasety, zabytkowe nocniki czy inne cudeńka - napiszcie.
Może być to okazją do poszerzenia swoich kolekcji, gdyż to co dla jednych jest niepotrzebnym bibelotem, może okazać się "skarbem" dla innych. Wtedy łatwiej to zdobędziecie.
Na start podaję coś o naszych (córki i moich) skarbach: www.kinderwioska.osadanet.pl _________________ pozdrawiam
dick
(do usług + 22% VAT)
==============================
Administratorzy to się nie znają.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lilith Bywalec

|
Wysłany: Pon Sty 02, 2006 14:44 Temat postu: hobby |
|
|
A ja pochwalę się wiatrem we włosach i nieskazitelną głębią oceanu pod kadłubem. Taaaaaak - żeglarstwo to jest to  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lilith Bywalec

|
Wysłany: Pon Sty 02, 2006 14:45 Temat postu: cd |
|
|
Aha - i zboieram wszystko co jest z tym związane - plakaty, rafantynki, gadżety, kasety, zdjęcia itp, itd |
|
Powrót do góry |
|
 |
Don Diego Zaawansowany

|
Wysłany: Czw Sty 05, 2006 0:18 Temat postu: |
|
|
Moje hobby to obecnie przede wszystkim Formuła 1. Generalnie jestem kibicem zespołu McLaren, jednak jako że co roku skład zespołów ulega zmiane może się to zmienić. Sportem tym interesowałem się praktycznie od podstawówki jednak dopiero od jakiś 2-3 lat bawię się w to trochę poważniej. Jestem nawet jednym ze współtwórców strony
http://www.f1.tox.pl
Druga pasja to piesze wędrówki po Tatrach. Generalnie wolę Tatry Wysokie, jednak i Zachodnie potrafią sprawić satyswakcję. Posiadam troche wiedzy w tym temacie więc jakby co to proszę bardzo  _________________ Pozdrawaiam
Don Diego de la Vega |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bjorn Zaawansowany

|
Wysłany: Sob Gru 23, 2006 17:36 Temat postu: |
|
|
Lilith powiadasz ... żeglarstwo : ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bjorn Zaawansowany

|
Wysłany: Sob Gru 23, 2006 17:43 Temat postu: |
|
|
Przez ostatnie wakacje pokochałem Mazury.
2 tygodnie z miejsca na miejsce zrobiło swoje. Wielkie Jeziora Mazurskie to niezwykła rzecz , dla mnie powiedzienie "cudze chwalicie, a swego nie znacie" po powrocie do domu nabrało głębszego sensu.
Pozatym muzyka, głównie alternatywna - nie interesuje mnie to co jest top & trendy jeżeli macie coś co można polecić , to słucham z uwagą ...
poza muzyką jeszcze graffiti oraz street art. przy czym to drugie w pełnym znaczeniu tego słowa.
Pozdrawiam
B. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|