Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Brutus Zarząd Główny

|
Wysłany: Sob Paź 23, 2004 17:57 Temat postu: Każdy ma zegarek w domu |
|
|
Ja jestem zdania ze jeżeli chodzi o "zegarki" to fajnie by było gdyby był licznik odwiedzin na naszej stronce. Co wy na to? |
|
Powrót do góry |
|
 |
sERo Administrator sieci

|
Wysłany: Pon Paź 25, 2004 0:47 Temat postu: |
|
|
Aeee... W dziale "Sieć komputerowa" są dokładne statystyki....
Co, gdzie, kiedy, dlaczego. Kogo to interesuje, może tam zajrzeć.
A tak na boku - 1000 wizyt dziennie to chyba niemało . _________________ BOFH
To nie jest takie proste. Tak się tego nie robi. To nie działa w ten sposób.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomasz Bywalec

|
Wysłany: Czw Lis 11, 2004 17:31 Temat postu: |
|
|
Pozdrowienia dla Serka
Sero pytasz o pomysly i kazdy zgloszony pomysl negujesz ))
Musisz ustalic procedure np. ktos zglasza innowacje i o ewentualnej zmianie decydujesz Ty i jeszcze piec osob majacych pojecie o robieniu stron, grafikow, itp Bo jesli zostaniesz przy obecnej formie to gwarantuje ze ten temat mozesz juz zamknac. Sam chcialem zglosc pewna zmiane ale po przeczytaniu poprzednich postow odechcialo mi sie.
lol
Uwazam ze nasza strona jest naprawde dobra
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dick Zarząd Główny

|
Wysłany: Czw Lis 11, 2004 22:16 Temat postu: |
|
|
Ivan napisał: | Pozdrowienia dla Serka
(ciach)
Uwazam ze nasza strona jest naprawde dobra |
lizus  _________________ pozdrawiam
dick
(do usług + 22% VAT)
==============================
Administratorzy to się nie znają.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
sERo Administrator sieci

|
Wysłany: Pią Lis 12, 2004 15:08 Temat postu: |
|
|
Ivan, a odczep się.
Odpowiadam negatywnie wyłącznie na wszystkie próby wrzucania na naszą stonę nikomu niepotrzebnych bajerów, w dodatku nie noszących żadnych treści związanych z naszą działalnością. I jakbyś odrobinę chociaż się wysilił to byś zobaczył, że nie tylko ja tutaj tak uważam.
Masz takie grono grafików, webdesignerów w naszej sieci - to proszę bardzo, niech przejmą ode mnie opiekę nad naszą stroną. Na pewno nie może być tak, że kilka osób chce sobie podebatować nad tym "co za bajer by tu jeszcze wrzucić", a ja mam się nadal pod tym podpisywac. Choćby z tego prostego powodu, że tworzenie stron to część mojej pracy zarobkowej i nie będę firmował czegoś co jest niezgodne z obecnymi trendami i w dodatku mi się osobiście nie podoba i NIGDY nie podobało.
Założyłem ten temat, bo chciałem usłyszeć KONKRETNE propozycje. Wcześniej często dostawałem dobre pomysły, a nie było gdzie o tym podyskutować. Przykłady? Proszę: Bjorn i Dick postulowali utworzenie forum - masz je, Lesior przekonał mnie do huba DC - jest uruchomiony. Nawet już na forum - Bjorn chciał w tym temacie, żeby zrobić osobne forum o ciekawych stronach WWW i też jest już założone.
I tak na zakończenie: dzisiaj ONET uruchomił nową stronę główną, która jest... "mniejsza i sprytniejsza" (czytaj: pozbawiona upiększaczy graficznych i bajerów). Zresztą można porównać czym różni się od starej.
Nadal czekam na konkretne pomysły - masz, to dawaj.  _________________ BOFH
To nie jest takie proste. Tak się tego nie robi. To nie działa w ten sposób.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|