Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KarlosFCB Początkujący

|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 1:23 Temat postu: ...CZASEM człowiek TO WCALE NIE BRZMI DUMNIE... (futra) |
|
|
To bardzo WAŻNE prosze otwórz tego linka
http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/spanish.php
To nie żaden wirus ani coś podobnego po prostu filmik dający troszke do myślenia i wiecie co nic nie włanczajcie po kilku minutach w zależności od szybkośći łącza włączy się filmik zrobicie z tym co będziecie chcieli nie zakładałem tutaj wielu tematów ale niedawno to dostałem i jeśli chodzi o mnie chce to jak najbardziej rozpowszechnić. Może jestem idealistą ale uważam że to nie świat nas kształtuje tylko my mamy odbrobine możliwości żeby kreować świat w którym żyjemy. A choćby jedna osoba która zastanowu się nad pewnymi sprawami pod wpływem tego linku będzie dla mnie wielkim sukcesem
Pozdrawiam Wszystkich którym chciało się to czytać |
|
Powrót do góry |
|
 |
Don Diego Zaawansowany

|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 2:50 Temat postu: |
|
|
Długo się zastanawiałem jak to skomentować. Żadne Emotikony nie są w stanie przedstawić moich emocji. Powiem tylko tyle, że nie dałem rady obejrzeć tego do końca... _________________ Pozdrawaiam
Don Diego de la Vega |
|
Powrót do góry |
|
 |
yoki Początkujący

|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 9:25 Temat postu: |
|
|
żałuje ,ze to zobaczyłam- i to też nie do końca... _________________ viola |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bjorn Zaawansowany

|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 16:05 Temat postu: |
|
|
mi wystarczylo pierwsze 10 sekund .... |
|
Powrót do góry |
|
 |
yoki Początkujący

|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 16:57 Temat postu: |
|
|
zobacz sobie dalej... a swoja drogą -ciekawe kto to kręcił?jak w ogóle potrafił na to patrzec i kręcic? _________________ viola |
|
Powrót do góry |
|
 |
Grzesiek Administrator sieci

|
|
Powrót do góry |
|
 |
sERo Administrator sieci

|
Wysłany: Sro Mar 08, 2006 20:37 Temat postu: |
|
|
Nie muszę się zastanawiać.
Większość ludzi kultury i mody opowiada się przeciwko futrom. Na przykład kilka lat temu głośna była kampania sygnowana przez Naomi Campbell, Lindę Evangelista i Cindy Crawford. Dlatego od lat pojawienie się w naturalnym, egzotycznym futrze na ważnych imprezach i spotkaniach towarzyskich uważane jest za popełnienie poważnego faux pax.
Futra nie są już modne. Ich noszenie to przejaw chamstwa, zaściankowości i braku taktu. Niestety nie do wszystkich to dociera. _________________ BOFH
To nie jest takie proste. Tak się tego nie robi. To nie działa w ten sposób.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|