Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Bjorn Zaawansowany

|
Wysłany: Nie Paź 09, 2005 18:41 Temat postu: DC ++ ( mam problem ) |
|
|
Czesc.
Jak w temacie tylko, że dzis lub wczoraj juz nie wiem , pojawilo mi sie okienko z nortona , bardzo dziwn eokienko , ze niby ktos chce sie zdalnie podlaczyc do mojego komputera czy cos , :O , moglem zwzwolic na to lub zablokowac , rzecz jasna dalem na blokadę , ale co sie stalo , ta blokada powoduje , ze teraz nie moge sie polaczyc z uzytkownikami naszego huba jak i innych hubow , poprostu nie moge sciagnac FILE LIST i w ogole plikow interesujacych mnie , czy ktos wie o co biega i jak mozna temu zaradzic ?
B |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bjorn Zaawansowany

|
Wysłany: Nie Paź 09, 2005 19:39 Temat postu: |
|
|
zainstalowalem starszego klienta dc ++ i narazie dziala jakby normalnie ...
po chwili nie dziala , niby da sie wejsc na uztytkownikow huba OSADANET ale gdy daje na szukaj i wpisuje cokolwiek to wyskakuja ta wlasnie ramka , zrobilem screena nie wiem jak go tu wprowadzic .
jeszcze po chwili , dalem z activ na passiv i teraz jakby ok , ale sytuacj ajest i tak dziwna hmmm ... |
|
Powrót do góry |
|
 |
ArturK Bywalec

|
Wysłany: Pon Paź 10, 2005 14:50 Temat postu: |
|
|
Cze. Zakladam ze uzywasz norton internet security? Jesli tak to zglosil sie firewall. I zablokowales dla DC mozliwosc laczenia sie. Jesli tak to wywal z listy blokowanych programow DC lub daj mu zezwolenie na laczenie sie. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
sERo Administrator sieci

|
Wysłany: Pon Paź 17, 2005 14:21 Temat postu: |
|
|
Na przyszłość pytaj w głównym temacie o DC++. Closed. _________________ BOFH
To nie jest takie proste. Tak się tego nie robi. To nie działa w ten sposób.  |