Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dick Zarząd Główny

|
Wysłany: Nie Paź 03, 2004 15:56 Temat postu: Czy forum dostępne jest z internetu? |
|
|
..to forum dla użytkowników naszego LAN-u czy z zewnątrz ludziska też się mogą rejestrować? _________________ pozdrawiam
dick
(do usług + 22% VAT)
==============================
Administratorzy to się nie znają.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
sERo Administrator sieci

|
Wysłany: Nie Paź 03, 2004 16:59 Temat postu: |
|
|
Na razie dla wszystkich...
Docelowo chciałem zablokować dostęp do dwóch pierwszych for wyłącznie do zarejestrowanych osób ze Stowarzyszenia, żeby sprawy wewnętrzne "nie wyciekały" na zewnątrz. Teraz już sam nie wiem. Poczekamy - zobaczymy .
Jak będziecie woleli . _________________ BOFH
To nie jest takie proste. Tak się tego nie robi. To nie działa w ten sposób.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bjorn Zaawansowany

|
Wysłany: Nie Paź 03, 2004 18:26 Temat postu: |
|
|
ja uważam,że możnaby zablokować te 2 fora , ponieważ możemy tam omawiać tematy , które mogą znów posłużyć jako podkładka dla innych ludzi z innych firm , teraz to dopieropoczatek , ale z czasem sie to rozkreci ... |
|
Powrót do góry |
|
 |
sERo Administrator sieci

|
Wysłany: Pią Paź 08, 2004 20:41 Temat postu: |
|
|
Yyy... Właśnie po to uruchomiliśmy forum, żeby skończyć dyskusje poprzez pocztę. Czasami były tematy (jak ten o problemach z E-mule), które dotyczyły dużej liczby osób, ale pozostałych zupełnie nie interesowały.
Nie zarabiamy na pracy dla tej sieci i robimy to "pro publico bono", więc chętnie podzielimy się wiedzą i wymienimy doświadczeniami. Jednak w Tarnowskich Górach mamy doczynienia z tak chamską "konkurencją", że to nie ma większego sensu. Firmy ukryte za stowarzyszeniami już wystarczająco zarabiają na naszej ciężkiej i darmowej pracy.
Bardzo nie chciałbym, żeby znowu kilku cwaniaczków zarabiało na swoich sąsiadach kopiując opracowane lub wdrożone przez nas rozwiązania. Forum będzie zamknięte, ale jeśli się pojawią osoby z innych sieci chętne do współpracy, to nie ma problemu. _________________ BOFH
To nie jest takie proste. Tak się tego nie robi. To nie działa w ten sposób.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
woj Bywalec

|
Wysłany: Pią Paź 08, 2004 23:05 Temat postu: |
|
|
Forum - to świetna sprawa.
W końcu się coś zaczyna dziać (rozwijać). Wszelkie tak fajne inicjatywym są mile widziane. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bjorn Zaawansowany

|
Wysłany: Sob Paź 09, 2004 8:19 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Forum będzie zamknięte, ale jeśli się pojawią osoby z innych sieci chętne do współpracy, to nie ma problemu. |
Mnie się takie rozwiązanie bardzo podoba wkoncu na forum rozmawiamy o naszysch sprawach , nie na temat dlaczego po raz 1000sięczny w sieci protonet nie bylo internetu w godzinach od 12 do 14
Pozdro. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|