|
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Artur.O Debiutant
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 18:18 Temat postu: problem z radiem |
|
|
czesc!
Po pierwsze nie jestem ze stowarzyszenia Osadanet. Nie byłem zorientowany że takie w ogóle istnieje i w tej chwili mam Neostrade 640 kb/s ,nie jestem osobą znającą się na komputerach , ale jeżeli mogę was prosić o pomoc i rozwiązanie tego problemu to będę wdzięczny.
Włączając radio internetowe np Liquid FM czy BBC 1 i w pewnych momentach zaobserwowałem ,że muzyka raz zwalnia , oraz przeskakuje tak jakby uzależnione to było od przesyłu ? czy transferu ? radio mi nie bufforuje.
Dzieje mi się tak od momentu jak zainstalowalem emule , tyle ze emule juz nie mam.
Mozecie mi cos poradzic , jak tak to z gory dziekuje.
Artur |
|
Powrót do góry |
|
 |
sERo Administrator sieci

|
Wysłany: Pon Lis 27, 2006 14:15 Temat postu: |
|
|
Jeśli problemy masz niezależnie od pory dnia to sprawdź czy nie masz wirusa, bo wszystko wskazuje na to, że coś jednak obciąża Ci łącze. Skoro piszesz, że eMule wyłączyłeś i (przypuszczalnie) nie masz innych programów P2P, to najprawdopodobniej wirus. A! I nie masz jeszcze Skype'a? Bo to też wbrew pozorom P2P. _________________ BOFH
To nie jest takie proste. Tak się tego nie robi. To nie działa w ten sposób.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|