| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

Dick Zarząd Główny

| 

Wysłany: Nie Paź 03, 2004 15:56    Temat postu: Czy forum dostępne jest z internetu? | 
				     | 

| 

..to forum dla użytkowników naszego LAN-u czy z zewnątrz ludziska też się mogą rejestrować? _________________ pozdrawiam

dick

(do usług + 22% VAT)

==============================

Administratorzy to się nie znają.... | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

sERo Administrator sieci

| 

Wysłany: Nie Paź 03, 2004 16:59    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Na razie dla wszystkich...

Docelowo chciałem zablokować dostęp do dwóch pierwszych for wyłącznie do zarejestrowanych osób ze Stowarzyszenia, żeby sprawy wewnętrzne "nie wyciekały" na zewnątrz. Teraz już sam nie wiem. Poczekamy - zobaczymy  .

Jak będziecie woleli  . _________________ BOFH

To nie jest takie proste. Tak się tego nie robi. To nie działa w ten sposób.   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Bjorn Zaawansowany

| 

Wysłany: Nie Paź 03, 2004 18:26    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| ja uważam,że możnaby zablokować te 2 fora , ponieważ możemy tam omawiać tematy , które mogą znów posłużyć jako podkładka dla innych ludzi z innych firm , teraz to dopieropoczatek , ale z czasem sie to rozkreci ... | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

sERo Administrator sieci

| 

Wysłany: Pią Paź 08, 2004 20:41    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Yyy... Właśnie po to uruchomiliśmy forum, żeby skończyć dyskusje poprzez pocztę. Czasami były tematy (jak ten o problemach z E-mule), które dotyczyły dużej liczby osób, ale pozostałych zupełnie nie interesowały. 

Nie zarabiamy na pracy dla tej sieci i robimy to "pro publico bono", więc chętnie podzielimy się wiedzą i wymienimy doświadczeniami. Jednak w Tarnowskich Górach mamy doczynienia z tak chamską "konkurencją", że to nie ma większego sensu. Firmy ukryte za stowarzyszeniami już wystarczająco zarabiają na naszej ciężkiej i darmowej pracy. 

Bardzo nie chciałbym, żeby znowu kilku cwaniaczków zarabiało na swoich sąsiadach kopiując opracowane lub wdrożone przez nas rozwiązania.  Forum będzie zamknięte, ale jeśli się pojawią osoby z innych sieci chętne do współpracy, to nie ma problemu. _________________ BOFH

To nie jest takie proste. Tak się tego nie robi. To nie działa w ten sposób.   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

woj Bywalec

| 

Wysłany: Pią Paź 08, 2004 23:05    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Forum - to świetna sprawa.

W końcu się coś zaczyna dziać (rozwijać). Wszelkie tak fajne inicjatywym są mile widziane. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Bjorn Zaawansowany

| 

Wysłany: Sob Paź 09, 2004 8:19    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Cytat: | 	 		  | Forum będzie zamknięte, ale jeśli się pojawią osoby z innych sieci chętne do współpracy, to nie ma problemu. | 	  

Mnie się takie rozwiązanie bardzo podoba wkoncu na forum rozmawiamy o naszysch sprawach , nie na temat dlaczego po raz 1000sięczny w sieci protonet nie bylo internetu w godzinach od 12 do 14

Pozdro. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

|