Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ugacz Bywalec

|
Wysłany: Pon Gru 05, 2005 15:31 Temat postu: Czy jest z nami mechanik samochodowy??? |
|
|
witam
czy ktoś z użytkowników naszej sieci jest moze mechanikiem samochodowym lub dobrze orientuje sie w tym temacie?
sprawa jest tego typu ze potrzebuje porady i szukam jakiegoś miłośnika motoryzacji aby się "dokształcić"
jeżeli jest ktoś taki to proszę o odpowiedź.
ps. szukam osoby kóra się tym zajmuje lub zajmowała
pozdro, ugacz
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dick Zarząd Główny

|
Wysłany: Pon Gru 05, 2005 15:33 Temat postu: |
|
|
Opisz problem - może wystarczy zwykły doktor habilitowany, który liznął temat, a nie zaraz mechanik samochodowy. _________________ pozdrawiam
dick
(do usług + 22% VAT)
==============================
Administratorzy to się nie znają.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
ugacz Bywalec

|
Wysłany: Pon Gru 05, 2005 18:01 Temat postu: |
|
|
nie mam zamiaru pisac na forum wszystkiego bo sensu to nie ma.
dodam ze juz kilku mechaników myślało nad tym co może dolegać mojemu "bolidowi" i nic z tego nie wyszło. dlatego właśnie wolałbym pogadać z kimś z branży a nie czytać kolejne wpisy do tematu w stylu: sprawdź świece, wymień filtry, ustaw zapłon itp.
takie duperele są już dawno zrobione!
dodam jeszcze ze chodzi tu o silnik z fiata o poj. 903 ccm, stosowany w Uno, 127 i być może w CC. Na gaźniku webera z ręcznym ssaniem.
jeżeli ktoś uważą żę mógłby pomóc lub przynajmniej zasugerować coś to proszę o kontakt.
pozdro
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
anger Zaawansowany

|
Wysłany: Pon Gru 05, 2005 19:28 Temat postu: |
|
|
proponuje zgłosić sie do Tila - mieszka w domu pod którym jest knajpa do której czasem chodzisz na piwo wiec daleko nie masz
koleś jest dobry mimo młodego wieku bo to pasjonat i myśle ze takiego kogoś potrzebujesz _________________ legalize it ... |
|
Powrót do góry |
|
 |
ugacz Bywalec

|
Wysłany: Pon Gru 05, 2005 19:48 Temat postu: |
|
|
dzięki za chęci, ale po pierwsze to nie znam żadnego "Tila", a po drugie to nie wiem o jakiej knajpie piszesz. bo nie kojarze Cię po nicku
ale i tak dzięki
wolałbym pogadać z kimś z sieci niż być kierowanym do "znajomych znajomych"
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Grzesiek Administrator sieci

|
Wysłany: Pon Gru 05, 2005 21:34 Temat postu: |
|
|
Ta knajpka jest naprzeciwko bloku: Szopena 27 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ugacz Bywalec

|
Wysłany: Pon Gru 05, 2005 22:22 Temat postu: |
|
|
domyślałem się że o tę knajpe chodzi bo u Karola nie mieszka nikt "młody"
nie zmienia to jednak faktu że nie znam tego gościa
a'propos : czy jest w OsadaNet ktoś kto nie wie gdzie ja chodzę do knajpy ?? bo odnoszę wrażenie że nie
nie wiem tylko czy świadczy to o tym że jak tak chleje czy o tym że Tarnowskie Góry to jednak "małe miasteczko"
wolałbym jednak wrócić do tematu postu  
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dick Zarząd Główny

|
Wysłany: Wto Gru 06, 2005 9:10 Temat postu: |
|
|
wracając do tematu, to nie wiem czy ktoś poważny zgłosi się do osoby, która całymi dniami przesiaduje w knajpie o czym już cała Osada wie  _________________ pozdrawiam
dick
(do usług + 22% VAT)
==============================
Administratorzy to się nie znają.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
anger Zaawansowany

|
Wysłany: Wto Gru 06, 2005 10:37 Temat postu: |
|
|
Cytat: | jeżeli ktoś uważą żę mógłby pomóc lub przynajmniej zasugerować coś to proszę o kontakt - tak napisałeś i ja ci zasugerowałem Tila bo to jest koles który naprawde mógłby ci pomóc-nie jest on znajomym znajomych bo znają go wszyscy którzy mieli kiedyś jakiś problem z czymś co ma silnik nie widze tez nic złego w tym ze mógłbys do niego podejsc i powiedziec w czym problem najwyzej odmówi
warto spróbować |
_________________ legalize it ... |
|
Powrót do góry |
|
 |
anger Zaawansowany

|
Wysłany: Wto Gru 06, 2005 10:38 Temat postu: |
|
|
nie tak miał wyglądać ten mój wpis ale co tam  _________________ legalize it ... |
|
Powrót do góry |
|
 |
ugacz Bywalec

|
Wysłany: Wto Gru 06, 2005 13:21 Temat postu: |
|
|
jak widzę rozmowa przybrała całkiem rzeczowy tok więc baaardzo dziękuje za wszelkie odpowiedzi. Dziś jade do mechanika więc może się z tym uporam. Teraz już wiem, że na forum najlepiej zamieszczać kawały.
Raz jeszcze dziekuje za chęci.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|