| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

Bjorn Zaawansowany

| 

Wysłany: Nie Paź 09, 2005 18:41    Temat postu: DC ++ ( mam problem ) | 
				     | 

| 

Czesc.

Jak w temacie tylko, że dzis lub wczoraj juz nie wiem , pojawilo mi sie okienko z nortona , bardzo dziwn eokienko , ze niby ktos chce sie zdalnie podlaczyc do mojego komputera czy cos , :O        , moglem zwzwolic na to lub zablokowac , rzecz jasna dalem na blokadę , ale co sie stalo , ta blokada powoduje , ze teraz nie moge sie polaczyc z uzytkownikami naszego huba jak i innych hubow , poprostu nie moge sciagnac FILE LIST i w ogole plikow interesujacych mnie , czy ktos wie o co biega i jak mozna temu zaradzic ?

B | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Bjorn Zaawansowany

| 

Wysłany: Nie Paź 09, 2005 19:39    Temat postu:  | 
				     | 

| 

zainstalowalem starszego klienta dc ++ i narazie dziala jakby normalnie ...

po chwili nie dziala , niby da sie wejsc na uztytkownikow huba OSADANET ale gdy daje na szukaj i wpisuje cokolwiek to wyskakuja ta wlasnie ramka , zrobilem screena nie wiem jak go tu wprowadzic  .

jeszcze po chwili , dalem z activ na passiv i teraz jakby ok , ale sytuacj ajest i tak dziwna  hmmm ... | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

ArturK Bywalec

| 

Wysłany: Pon Paź 10, 2005 14:50    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Cze. Zakladam ze uzywasz norton internet security? Jesli tak to zglosil sie firewall. I zablokowales dla DC mozliwosc laczenia sie. Jesli tak to wywal z listy blokowanych programow DC lub daj mu zezwolenie na laczenie sie. _________________
   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

sERo Administrator sieci

| 

Wysłany: Pon Paź 17, 2005 14:21    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Na przyszłość pytaj w głównym temacie o DC++. Closed. _________________ BOFH

To nie jest takie proste. Tak się tego nie robi. To nie działa w ten sposób.   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

|