Lesior Początkujący

|
Wysłany: Pią Maj 27, 2005 1:41 Temat postu: HUB DC? Kogos mam jeszcze przekonac? |
|
|
Krzystajac z tego, że jestem na Górach i właśnie mi się skanuje system skrobne pare słów na temat DC HUB.
Moi drodzy. Ja mieszkam juz na stałe we Wrocławiu, gdzie to jestem podpięty do sieci komercyjnej Komnet (www.kn.pl), gdzie oprócz serwerów gier jest też serwer HUB. Ponieważ firma ta ma sporo obszaru Wrocławia opanowane, tak więc postanowiła poszczególne podsieci zlinkować i tak nasz DC HUB jest ogromny! Średnio jest na nim 700 - 1000 użytkowników i ok 10 TB (tera bajtów!) lub więcej. Oczywiście z internetu nikt nie wejdzie. Transfery jak po lokalu. W obrebie jednego osiedla jest ekstra. Linki z innymi osiedlami to juz różnie 100kB/s - 20kB/s.
Tak więc namawiam gorąco! Nie rezygnujcie tak łatwo z tego DC Huba, bo im więcej ludzi będzie go znało, tym lepiej dla nas. Może dorośnie ktoś młodszy, komu będzie się chciało rozbudowywać sieć na dalszą część osiedla (osiedli) i nie wyjedzie na zawsze do Gdańska...
Pozdrawiam _________________ Lesiorrrrrrr |
|