Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Brutus Zarząd Główny

|
Wysłany: Sro Wrz 14, 2005 17:27 Temat postu: Zagraj z nami w siatkówkę na sali |
|
|
Zapraszam wszystkich chętnych, którzy lubią i potrafią grać w siatkówkę na środy o godz. 19:00 do 20:30 do S.P. 10 na salę gimnastyczną.
Trenuje tam reprezentacja Rady Dzielnicy i brakuje sparing partnerów.
Pobyt na sali jest bezpłatny lecz tradycyjnie obowiązuje strój i buty zmienne.
Uwaga.
Poziom gry jest dosyć wysoki więc osoby, które bardzo słabo grają mogą mieć problemy natury "organizacyjnej".
Zapraszam już dziś. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Grzesiek Administrator sieci

|
Wysłany: Sro Wrz 14, 2005 20:07 Temat postu: |
|
|
A w piłkę halową też gracie?? Ja bym zagrał w halówke 
POZDRO |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dick Zarząd Główny

|
Wysłany: Czw Wrz 15, 2005 7:33 Temat postu: |
|
|
Chętnie bym "popykał" w siatkę, ale wystraszyłeś mnie tym "wysokim poziomem".
Szukam raczej ekipy, która pogra bardziej dla rozrywki a mniej dla przyszłych medali olimpijskich.
Pamiętam jak zaczęła się parę lat temu siatkówka na 10-tce. Przychodziło wtedy sporo dzieciaków nastoletnich i grupa dziewczyn. Jednak docinki "doświadczonych wysokopoziomowców" skutecznie wszystkich zniecheciły. Też sobie dałem spokój, jak było coraz mniej gry-zabawy a coraz więcej pretensji, że ktoś źle podał albo nie przebił piłki.
A miało byc tak pięknie la la la.... _________________ pozdrawiam
dick
(do usług + 22% VAT)
==============================
Administratorzy to się nie znają.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
ugacz Bywalec

|
Wysłany: Czw Wrz 15, 2005 11:19 Temat postu: |
|
|
hmmm....bardzo ciekawe jest to co piszesz Dick, tym bardziej że jak dobrze pamiętam sam potrafisz porządnie uderzyć piłkę i często tak robiłeś..no ale.....może źle pamiętam
Brutus trochę przesadził z tym "wysokim poziomem", poprostu staramy się jak najmniej przebijać dołem przez siatkę , faktem jest jednak, że dziewczyny które kiedyś z nami grywały - zrezygnowały z tych spotkań.
Poza wszystkim - Dick- czasy siatkówki na 4-ce i początki na 10-tce - to prehistoria, ówcześni nastolatkowie to między innnymi osoby takie jak ja, które do dziś chodzą na te spotkania
Tak więc jeżeli ktoś lubi i chce pograć w siatkę to ZAPRASZAMY! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|