Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
piter Aktywny

|
Wysłany: Nie Sie 08, 2010 20:08 Temat postu: Problem z napędem w laptopie. |
|
|
Przestał mi działać napęd w laptopie, rano używałem jednej pytki i było ok a jak ją włożyłem po wieczór to tylko jakieś zgrzyty i koniec. Próbowałem użyć innych płyt DVD i CD i dalej nic. Płytki ruszają bo jak wysuwam napęd to się jeszcze kręcą ale komputer ich nie widzi. Nie działają także płyty przy rozruchu systemu. Czy jest coś co można by zrobić czy tylko serwis pozostał?? _________________ Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci. Na Trapezie, Trapeziku, wisi Główka na Haczyku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dick Zarząd Główny

|
Wysłany: Nie Sie 08, 2010 20:20 Temat postu: |
|
|
Możesz wypróbować specjalną płytę czyszczącą do soczewek DVD. Na Allegro chodzą od 10-15zł.
Jak nie zapomnę, to zapytam w robocie czy gdzieś w technicznym takiej nie mają. Jak będzie to wypożyczę i dam znać. _________________ pozdrawiam
dick
(do usług + 22% VAT)
==============================
Administratorzy to się nie znają.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
piter Aktywny

|
Wysłany: Nie Sie 08, 2010 22:58 Temat postu: |
|
|
Dzięki jednak, że tak powiem coraz gorzej bo napęd otwiera się tylko przez "wysuń" w "Mój komputer" lub przy użyciu igły, sam guzik przestał działać. _________________ Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci. Na Trapezie, Trapeziku, wisi Główka na Haczyku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
piter Aktywny

|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 20:35 Temat postu: |
|
|
Laptop oddany do serwisu. Temat można zamknąć. _________________ Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci. Na Trapezie, Trapeziku, wisi Główka na Haczyku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|