|
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MatiK Bywalec
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2015 12:27 Temat postu: |
|
|
12:27 kolejne |
|
Powrót do góry |
|
|
MatiK Bywalec
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2015 15:52 Temat postu: |
|
|
Strona internetowa jest niedostępna
15.50 30.03 |
|
Powrót do góry |
|
|
sERo Administrator sieci
|
Wysłany: Nie Kwi 05, 2015 14:42 Temat postu: |
|
|
Mati, bardzi dziękuję Ci za szczegółowe informacje. Przepraszam, że odpisuję dopiero teraz, ale wolałem to dokładniej sprawdzić i potrzebowałem chwilki wolnego.
25.03.2015 - nasze urządzenia nie zgłosiły żadnych alarmów, choć jednocześnie nasz monitoring wykrył problemy z połączeniami do Google i Onetu. Przypuszczalnie problemy były gdzieś "głębiej w Internecie", tylko nie bardzo mogę teraz sprawdzić gdzie i pogonić odpowiedzialne firmy.
30.03.2015 - jeśli nie mogłeś dostać się nawet do naszej strony, to problem był gdzieś w sieci lokalnej (radio w domu, albo połączenia między budynkami). Stronę obsługuje serwer OsadaNET, który stoi na naszym osiedlu. I znowu nasze urządzenia nie wyłapały żadnych alarmów, za to obserwowały ruch z Twoich urządzeń. Dlatego przypuszczalnie to było coś w Twojej sieci domowej.
Jak widać piszesz o kilku różnych problemach i trzeba je będzie dokładniej zdiagnozować. Wysłałem Ci priva, z góry dzięki za pomoc. _________________ BOFH
To nie jest takie proste. Tak się tego nie robi. To nie działa w ten sposób. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|