Bjorn Zaawansowany

|
Wysłany: Pią Lip 05, 2013 1:38 Temat postu: Najnowsze wieści |
|
|
Witam.
przeglądam sobie forum i stwierdziłem, że zapytam czy poza odnowieniem ( od strony technicznej ) naszego łącza internetowego co było znaczącym krokiem w przód planowane są jeszcze jakieś inne działania związane z naszą siecią ?
Zastanawiam się jakby to wyglądało i czy była by możliwość nadawania ( za dodatkową opłatą ) programów telewizyjnych tak jak inni dostawcy internetu też już to robią, stworzone by zostały 2 lub 3 pakiety telewizyjne, nie wiem jak to wygląda prawnie gdzie technicznie to trzeba by pewnie zaangażować się podobnie mocno jak to było w przypadku okablowania klatek i bloków kilka dobrych lat temu.
Mamy internet. OK, ale co dalej ? Robimy coś, rozwijamy się ? Ilu sieć ma w tej chwili użytkowników ? strona internetowa straszy wpisami z MAJA 2003. Nie korzystam dużo z Direct Connect, ale wydaje mi się, że sieć lokalna upadła. Okiem zarządu i administratorów da się to odbudować, jest na to w ogóle energia i pomysł ? Czy teraz już tylko działamy na zasadzie są opłaty, jest internet ?. Do widzenia!
Pozdrawiam. |
|