|
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
speedy Bywalec

|
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 20:55 Temat postu: RapidShare |
|
|
Znalazłem niedawno taki program do ściągania Rapidshare . Ciekawe czy ktoś już u nas w sieci go testował ,Emula chodzi wolno ale ten może dał by rade szybciej cos ściągnąć ,znajomi są z sieci PROTONET i bardzo go polecają, sam nie wiem.
Co sądzicie ,czekam na odpowiedzi .
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mati N. Administrator sieci

|
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 21:17 Temat postu: |
|
|
To nie jest program tylko server FTP na którym jest praktycznie wszystko... Transfery są ładnie ok 150 - 200kb/s. Tylko jest jeden problem. U nas w sieci jest wewnetrzne IP, wiec gdy np. ja sciagam z rapida, to Ty wtedy nie mozesz. Pozatym, miedzy "sciaganiami" musisz czekac, w zaleznosci od ostatnio pobieranego pliku moze byc 2 min, moze byc 150 min.
Oczywiscie mozna tez kupic premium rapidshare - bez czekania
P.S. Rapid nie ma wyszukiwarki !! sciagasz znajac adres!! _________________ Pozdrawiam Mati
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
speedy Bywalec

|
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 23:21 Temat postu: RapidShare |
|
|
Dzięki za odpowiedz,nie instalowałem tego jeszcze wolałem najpierw poczekac na opinie innych czy w ogóle warto.
Jest jeszcze taki program BearShare ,z tego co zauważyłem to muzyke ściaga dosyc szybko, a z filmami bywa różnie raz że nie wszystko mozna znaleźć , no i nie zawsze sie sciagnie to co sie szuka . Pod tym wzgledem na emuli więcej sie znajdzie za to jeszcze wolniej idzie.
Wpisałem żeby ściagało Superman 3 ,a się sciągło Polowanie na druchny,ale w ogóle jest wesoło.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|