Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
popiul24 Początkujący

|
Wysłany: Nie Paź 15, 2006 11:57 Temat postu: Restartujący się sam komputer |
|
|
Witam,od pewnego czasu kiedy zakupilem nowa grafike Nvidia GF 6600GT,komputer przy bardziej zawansowanej grze jak Heroes of Might and Magic V lub CALL OF DUTY 2 sie sam restartuje po jakims uplycieciu czasu gry,strasznie mnie to dobija bo nie wiem gdzie lezy ten sekret samo resetowania,moj brat takze ma ten sam klopot i takze posiada grafike GT6600 tyle ze firmy MSI .PROSZE O POMOC bo juz jestem w desperacji sprzedania tego zlomu na laptopa i wyprucia sie z calych oszczednosci jeszcze raz pomocy!!!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Don Diego Zaawansowany

|
Wysłany: Nie Paź 15, 2006 16:18 Temat postu: |
|
|
Nie mam na szczęscie takiego problemu jednak z analizy różnych wypowiedzi wynika, że może przegrzewać Ci się komputer lub masz "podkręcony" procesor, lub nie wyrabia się zasilacz.
Proponuję jednak poczekać na wypowiedzi ludzi, którzy się na tym znają  _________________ Pozdrawaiam
Don Diego de la Vega |
|
Powrót do góry |
|
 |
Grzesiek Administrator sieci

|
|
Powrót do góry |
|
 |
popiul24 Początkujący

|
Wysłany: Pon Paź 16, 2006 9:29 Temat postu: |
|
|
Witam ponownie,tak czytalem juz ten problem kolegi z restartujacym sie komputerem ale on ma inny troche problem tak mi sie wydaje,co do mojego problemu to procesor nie jest podkrecany a zasilacz jest nowy 350W ale moze faktycznie grafika wymaga wiekszego zasilania ....hmmmm... chlodzenie specjalnie dokupilem na procesor firmy Pentagram ktory chlodzi i utrzymuje do 48 stopni .Zaznaczam ze komputer tylko sie resetuje kiedy mam doczynienia z bardziej wymagana grą po uplywie nawet 1h "czeski film" szkoda ze zyjemy w takim swiecie gdzie technologia przewyzsza zwyklego szaraczka i odbija sie to wylacznie na pieniadzach |
|
Powrót do góry |
|
 |
popiul24 Początkujący

|
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 14:36 Temat postu: |
|
|
rezygnuje z takiego forum ,pomocy tu napewno nie uzyskacie .Zegnam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mati N. Administrator sieci

|
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 16:35 Temat postu: |
|
|
no niektórzy moze nie mieli takiego problemu... ale mniejsza o to mi sie komputer resetował, po wyjsciu z obojetnie jakiej gry, okazało sie ze chipset czy tam mostek na plycie glownej sie przegrzewal i trzeba było zał. radiatorek. A tak po za tematem to jest taka opcja szukaj... temat byl poruszany pare razy. _________________ Pozdrawiam Mati
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|